Tilbygning til din bolig er det rette valg for dig

Vi klarer både de store og de små opgaver i hele Østjylland

Når der skal udføres en tilbygning, er det vigtigt at alliere sig med en dygtig samarbejdspartner, så du sikrer dig en løsning i topklasse.

Hos Tømreren i Årslev har vi erfaring med alt fra de helt små opgaver til de store projekter og kan således være behjælpelige uanset, hvad dit behov er.

Lad os være din totalentreprenør
Når tilbygninger skal udføres, plejer vi at anbefale, at du lader os være tovholder på hele projektet, så du ikke selv skal samle trådene.

Det kan være et større arbejde selv at stå for at finde murere, malere og VVS’ere, indhente tilbud, vælge materialer, koordinere, overholde budget med videre.

​Hvis du lader os gøre det, slipper du for det besværlige arbejde, og du kan være sikker på, at tilbygningen er i trygge hænder. Uanset hvor du er bosiddende. så kommer vi gerne og hjælper dig! Så hold dig ikke tilbage med din opgave.

En tilbygning efter dine ønsker
Vi har et tæt samarbejde med andre faggrupper, som vi kan tage med på projektet – med mindre du har nogen, du ønsker, vi bruger. Vi udfører naturligvis arbejdet i tråd med dine præferencer.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Følg med på Facebook: