Vores arbejdsområder

Vi klarer både de store og de små opgaver i hele Østjylland

Uanset hvilken opgave du står og mangler en tømrer til, så kan Tømreren i Årslev ApS være behjælpelig. Vi udfører nemlig alle tænkelige opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

Nyt tag til boligen eller bygningen?

Taget beskytter mod vind og vejr, og derfor vil mange mene, det er en bygnings vigtigste del. Derfor er det altafgørende, at taget er solidt og kan holde til lidt af hvert.

Kvalitet til lave priser
​Hos Tømreren i Årslev nær Brabrand og Aarhus har vi ekspertise inden for mange forskellige tagløsninger og kan blandt andet være behjælpelige med:

  • Reparationer
  • Store renoveringsprojekter
  • Nyt tag
  • Tegl
  • Tagpap
  • Eternit

Udfører nyt tag og alt andet tagarbejde
Hvis taget er ved at være slidt, kan et nyt tag være nødvendigt. Af og til kan en mindre renovering være nok, men det er først noget, vi kan vurdere, når vi har set på opgaven.

Vores mål er altid at udføre kvalitet til lavest mulig omkostning for vores kunder, da vi godt ved, et tag ikke lige er det, man helst bruger sine penge på.

​​Kontakt os gerne, hvis du har den mindste mistanke om, der er noget galt med taget. Ofte kan man undgå store problemer ved at tage de små skader i opløbet.

Vinduer og døre monteres i hele Aarhus-området

Bor du i en ældre bolig, opnår du rigtig mange fordele, hvis du vælger at udskifte dine vinduer og døre. Det giver bedre isolering, mindre varmeudslip, bedre indeklima og dermed også et bedre helbred. Dertil kommer en meget lavere varmeregning som følge af mere tætte døre og vinduer.

En holdbar løsning inden for vinduer og døre
Det kan være svært at finde ud af, hvilken typer vinduer og døre, der passer til den enkelte bolig eller erhvervsbygning. Her kan du drage fuld nytte af vores omfattende viden inden for området. Vi kører i hele Aarhus, og kommer gerne og rådgiver dig med udgangspunkt i dit behov og bygningens stil, så du får en flot og langtidsholdbar løsning.​​

​De bedste fabrikanter
Vi har i mange år rådgivet en bred vifte af kunder til energivenlige løsninger, ligesom vi kun samarbejder med de bedste fabrikanter inden for døre og vinduer. Det er din garanti for et rigtig godt produkt.

Vi kører ud til dig
Vi varetager opgaver i Årslev, Brabrand og Aarhus, så kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe med dine døre og vinduer.

Tilbygning til din bolig er det rette valg for dig

Når der skal udføres en tilbygning, er det vigtigt at alliere sig med en dygtig samarbejdspartner, så du sikrer dig en løsning i topklasse.

Hos Tømreren i Årslev har vi erfaring med alt fra de helt små opgaver til de store projekter og kan således være behjælpelige uanset, hvad dit behov er.

Lad os være din totalentreprenør
Når tilbygninger skal udføres, plejer vi at anbefale, at du lader os være tovholder på hele projektet, så du ikke selv skal samle trådene.

Det kan være et større arbejde selv at stå for at finde murere, malere og VVS’ere, indhente tilbud, vælge materialer, koordinere, overholde budget med videre.

​Hvis du lader os gøre det, slipper du for det besværlige arbejde, og du kan være sikker på, at tilbygningen er i trygge hænder. Uanset hvor du er bosiddende. så kommer vi gerne og hjælper dig! Så hold dig ikke tilbage med din opgave.

En tilbygning efter dine ønsker
Vi har et tæt samarbejde med andre faggrupper, som vi kan tage med på projektet – med mindre du har nogen, du ønsker, vi bruger. Vi udfører naturligvis arbejdet i tråd med dine præferencer.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.